در این آموزش قصد دارم که به شما روش برش دادن یا کراپ کردن عکس ها را با استفاده از Crop Tool نشان بدهم.در این روش به گونه ای عکس را برش میدهیم که عکس دچار هیچ آسیبی نشود و در نهایت یک عکس صاف و مناسب خواهیم داشت.
برش دادن عکس به وسیله crop tool یا همان ابزار برش یا کراپ از اصول اولیه ویرایش عکس ها در فتوشاپ است که روش آن را به طور کامل توضیح خواهیم داد.سپس یاد میگیریم که چگونه یک عکس را بدون از دست دادن حتی یک پیکسل از عکس اصلی جدا کنیم که یکی از مهمترین ویژگی های فتوشاپ میباشد.در این آموزش از نسخه 2021 فتوشاپ استفاده میکنیم که در نسخه های دیگر هم مشابه همین نسخه قابل انجام است.
در ابتدا با استفاده از یک عکس که از سایت Adobe stock دانلود کردیم شروع میکنیم.
شما میتوانید با استفاده صفحه کلید خودتان نیز به crop tool دسترسی داشته باشید. فقط کافی است روی حرف C از صفحه کلید خود بزنید:
به محض انتخاب این ابزار ، فتوشاپ برای شما cropping border یا مرز برش در اطراف تصویر قرار خواهد داد.در صورتی که از crop tool در تصویر قبلی استفاده کرده باشید ، از همان اول حاشیه به اندازه قبل تنظیم خواهد شد.
همانطور که ملاحظه میکنید در نوار Options آخرین عکس به صورت 8 x 10 بریده شده است.
بنابراین در این پروژه ، cropping border به نسبت عکس 8 x 10 ظاهر میشود.حالا به بررسی جزییات بیشتری میپردازیم.
چگونه میتوانیم Crop Tool را مجددا تنظیم کنیم
قبل از ادامه آموزش میخواهیم ابزار crop tool را به تنظیمات پیش فرض خودش برگردانیم. در Options Bar ، روی نماد ابزار برش کلیک راست کنید . اگر از نسخه مکینتاش استفاده میکنید کنترل + کلیک را بزنید.
سپس گزینه Reset tool را از منوی باز شده انتخاب کنید.
این گزینه نسبت تصویر aspect ratio را ریست میکند و باکس های Width , Height کاملا خالی میشوند.
روش تنظیم مجدد Crop border
توجه داشته باشید که اگر Crop Tool را مجددا تنظیم کنید crop border ریست نخواهد شد و اندازه قبلی که همان 8 x 10 بوده باقی میماند.
برای تنظیم مجدد حاشیه، یک ابزار دیگر را از نوار ابزار انتخاب کنید. (تفاوتی ندارد چه ابزاری را انتخاب میکنید) سپس دوباره بر روی ابزار برش کلید کرده و آنرا انتخاب کنید.
در نهایت Crop border اطراف تصویر شما را احاطه میکند و همه تصویر را خواهد گرفت.
چگونه اندازه و سایز crop border را تغییر بدهیم
اگر به گوشه های تصویر و در مرز بیرونی آن نگاه کنید ، گیره های برش را مشاهده خواهید کرد. هرکدام از آنها در بالا، پایین، چپ و راست، و یکی هم در هر گوشه عکس قرار دارد:
برای تغییر دادن اندازه مرز برش به اندازه مورد نظر خودتان ، روی گیره ها کلیک کرده و آنرا بکشید. ناحیه ای که داخل مرز باقی میماند همان مقداری است که خودتان نگه داشته اید. اما آن ناحیه که تیره و محو شده و خارج از مرز قرار دارد بریده خواهد شد:
چگونه موقعیت بخشی از تصویر که در داخل crop border باقی مانده تغییر بدهیم
به روش درگ کردن تصویر نیز میتوانید موقعیت آنرا تغییر بدهید. بر روی بخش حاشیه مشخص شده کلیک کنید و آنرا نگه دارید. تصویری که در حاشیه قرار میگیرد تغییر خواهد کرد. سپس در قسمتی که لازم دارید قرار بدهید. تصویر در داخل کادر حرکت میکند اما مرز برش در جای خودش باقی میماند.
نحوه لغو کردن گزینه برش
برای اینکه بدون اعمال کردن برش آنرا لغو کنید ، روی دکمه Cancel که در ابزار گزینه ها قرار گرفته کلیک کنید. فعلا گزینه لغو را میزنیم تا روش های برش دادن دیگر را بررسی کنیم.
چگونه crop border خودتان را بکشید
فتوشاپ یک crop border اولیه در اطراف عکس شما قرار میدهد که به جای آن میتوانید در هر قسمت از عکس کلیک کرده و تا نقطه دلخواه خودتان آنرا بکشید
سپس میتواند از طریق کشیدن گیره های اطراف حاشیه اندازه را تغییر بدهید و یا روی حاشیه کلیک کرده و آنرا بکشید:
نحوه تنظیم مجدد crop border
برای اینکه بدون کنسل کردن کامل برش اقدام به ریست کردن کنید ، روی دکمه Reset در نوار گزینهها کلیک کنید:
روش قفل کردن نسبت تصویر (Aspect ratio ) در حاشیه برش
بهطور پیشفرض، فتوشاپ به ما اجازه میدهد تا مرز برش را آزادانه و بدون توجه به نسبت ابعاد، تغییر اندازه دهیم. برای اینکه نسبت تصویر را در عکس اصلی حفظ کنیم، همزمان با فشار دادن و نگه داشتن دکمه Shift هر کدام از گیره هایی که در حاشیه تصویر قرار دارد را بکشید.با این کار Aspect ratio در آنجا قفل میشود؟
مجددا روی دکمه Reset کلیک می کنیم تا برش به حالت اولیه بازگردد:
روش تغییر اندازه مرز برش از مرکز
برای اینکه اندازه حاشیه را از مرکز آن تغییر بدهید ، کلید Alt (Win) / Option (Mac) را روی صفحه کلید خود فشار داده و آنرا نگه دارید سپس یکی از گیره هایی که در مرکز قرار دارد بکشید.
در این تصویر ما گیره ای که در سمت چپ قرار دارد را می کشم و همزمان با اینکار گیره سمت راست همراه با آن حرکت می کند:
برای ریست کردن آن نیز روی دکمه Reset کلیک می کنم:
روش قفل کردن نسبت تصویر (aspect ratio ) و تغییر اندازه از مرکز
در نهایت برای قفل کردن aspect ratio و تغییر دادن اندازه حاشیه از مرکز ، کلید Shift و کلید Alt (Win) / Option (Mac) را همزمان با کشیدن گوشه نگه دارید:
چگونه عکس را با aspect ratio مشخص برش دهیم
اگر میخواهید عکس را با aspect ratio مورد نظرتان برش بدهید ، مثلا 5 x 7 یا 8 x 10 ، میتوانید aspect ratio را از Options Bar تنظیم کنید.
انتخاب aspect ratio از پیش تعیین شده
برای نسبت های معمولی مانند 8 x 10 ، روی گزینه Aspect Ratio کلیک کنید:
و سپس در منوی آبشاری مقادیری از پیش تنظیم شده ، مانند 1:1 برای مربع، یا 8:10، 4:6، و غیره که یکی از آنها را انتخاب میکنیم. در این مثال 8:10 را انتخاب می کنم:
فتوشاپ نسبت تصویر را به صورت اتوماتیک در کادرهای Width و Height وارد می کند. در این مثال ، 4 * 5 را وارد کرده که همان مقدار 8 * 10 میباشد:
و به محض اینکه آن را انتخاب کنیم ، مرز برش ما به نسبت 8×10 تغییر خواهد کرد:
مقادیر Width و Height را عوض کنید
برای تعویض مقادیر Width و Height، روی نماد swap (دو فلش) که بین آنها قرار دارد کلیک کنید:
این گزینه به شما این امکان را می دهد که به راحتی بین حالت عمودی و افقی جابجا شوید:
تغییر دلخواه در مقادیر aspect ratio
اگر نسبت تصویر مورد نیاز شما در تنظیمات از پیش تعیین شده یافت نشد، می توانید آن را به صورت دستی وارد کنید.
فرض میکنیم که میخواهیم عکس را به صورت 11×14 برش بدهیم و آنرا در حالت Landscape نیاز داریم تا عرض آن بزرگتر از ارتفاع آن بشود.
بنابراین در داخل کادر Width کلیک کرده و سپس عدد 14 را وارد می کنیم. بعد کلید Tab را روی صفحه کلید فشار می دهیم تا به کادر Height برسیم و عدد 11 را وارد می کنیم:
فتوشاپ بلافاصله اندازه حاشیه برش را به نسبت 11 در 14 تغییر می دهد:
در صورتی که aspect ratio مشخصی وارد کردید ، نیازی به نگه داشتن Shift نیست ، زیرا گیره های در حاشیه عکس را تا جایی نگه میدارید که aspect ratio همانجا قفل بشود.
اما در صورتی که دلتان میخواهد از صفحه کلید استفاده کنید ، می توانید کلید Alt (Win) / Option (Mac) را برای تغییر اندازه مرز از مرکز آن نگه دارید:
چگونه یک برش از پیش تنظیم شده و سفارشی را ذخیره کنیم
در صورتی که همان نسبت تصویر را نیاز دارید ، میتوانید آن را به عنوان تنظیم از پیش تعریف شده سفارشی ذخیره کنید.برای این کار روی گزینه Aspect Ratio در نوار گزینه ها کلیک کنید:
و در منوی باز شده ، گزینه New Crop Preset را انتخاب کنید:
به این تنظیم از پیش تعیین شده یک نام اختصاص بدهید. در این مثال نام آن را “11 x 14 Landscape ” گذاشته ایم. سپس روی OK کلیک کنید تا کادر محاوره ای بسته شود:
دفعه بعد که به این پیش تنظیم نیاز داشتید، کافی است روی گزینه Aspect Ratio کلیک کنید و آن را از لیست انتخاب کنید:
پاک کردن نسبت تصویر (aspect ratio )
در صورتی که aspect ratio خاصی را وارد کرده اید و میخواهید به صورت آزادانه اندازه crop border را تغییر بدهید، با کلیک بر روی دکمه Clear نسبت تصویر را پاک کنید:
پس از آن میتوانید هر کدام از گیره ها را به مستقل بکشید.
چگونه عکس را با اندازه و رزولوشن خاصی برش دهیم
پیش از این ، به یک aspect ratio کلی یا یک شیء عمومی برش داده ایم. اما از ابزار Crop Tool میشود برای برش تصویر خودتان در اندازه و وضوح خاصی نیز استفاده کرد. برای انجام این کار، منوی Aspect Ratio را باز کنید:
به جای اینکه عکس را با aspect ratio به مقدار 11 در14 برش بدهیم ، فرض میکنیم که برای چاپ کردن آن در اندازه مشخص شده 11 در 14 میخواهیم برش بدهیم.
از آنجایی که می خواهم عرض بزرگتر از ارتفاع باشد، داخل فیلد Width کلیک می کنم و عدد 14 را وارد می کنم. اما به جای اینکه فقط عدد را وارد کنم، “ïn” (برای “اینچ”) را نیز وارد می کنم.
سپس کلید Tab را روی صفحهکلید فشار میدهم تا به فیلد Height برسم و برای ارتفاع عدد 11 را وارد میکنم:
وارد کردن مقدار رزولیشن
به این نکته دقت کنید که الان یک کادر سوم نیز داریم و دقیقا همینجاست که مقدار Resolution را وارد می کنیم.
حالا با وارد کردن تنظیمات دلخواهم ، اندازه crop border را تغییر میدهم:
اعمال کردن برش عکس
سپس برای اینکه برش تصویرانجام بشود، checkmark را در نوار گزینه ها کلیک کرده و آنرا تیک میزنیم. ضمنا می توانید با فشار دادن Enter (Win) / Return (Mac) آن را برش دهید:
و در آخر فتوشاپ تصویر را برش خواهد داد:
بررسی اندازه تصویر
میخواهیم اندازه و همچنین رزولوشن تصویری که برش دادیم را بررسی کنیم. به منوی Image میرویم و گزینه Image Size را انتخاب میکنیم:
همانطور که در این مثال نشان داده شده است، در کادر باز شده Image Size مشاهده میکنیم که فتوشاپ آن را به 14 در 11 اینچ و وضوح 300 پیکسل در هر اینچ برش داده است. روی گزینه Cancel کلیک کنید تا کادر محاوره ای بسته شود:
روش لغو کردن برش انجام شده
فرض کنیم که برش انجام شده مناسب نباشد یا از انجام دادن آن منصرف شده باشیم. برای لغو کردن برش کافی است که به منوی Edit رفته و Undo Crop را انتخاب کنید. و یا اینکه با کلید های میانبر صفحه کلید Ctrl+Z (Win) / Command+Z (Mac) اقدام به لغو برش کنیم.
استفاده از همپوشانی یا overlay در برش
پیش از اینکه روش اصلاح کردن یک عکس را بیاموزیم، قصد داریم به یکی از ویژگی های کاربردی و مهم ابزار برش به نام همپوشانی یا overlay بپردازیم.
در ابتدا با ابزار برش بر روی عکس کلیک میکنیم تا حاشیه برش مشخص بشود.سپس به مشبک های 3×3 که در داخل حاشیه مشخص شده توجه میکنیم. این شبکه به عنوان قانون یک سوم شهرت دارد:
قانون یک سوم یا Rule of Thirds
همانطور که ملاحظه کردین با استفاده از پوشش در عکس چند خط عمودی و افقی که همدیگر را قطع میکنند ظاهر شد که یک صفحه مشبک تشکیل دادند. قانون یک سوم میگوید که شما میتوانید ، با قرار دادن سوژه در یکی از نقاطی که به وسیله خطوط این صفحه همدیگر را قطع میکنند ، ترکیب جالبتر و مناسب تری بسازید:
انتخاب نوع پوشش یا overlay
گرچه قانون یک سوم بسیار کاربرد دارد و میتواند تاثیر بسیاری در جذاب شدن عکس ها بگذارد ، اما این تنها گزینه ای نیست که در اختیار ما قرار دارد و میتوانیم از موارد دیگری هم استفاده کنیم. برای مشاهده سایر موارد، روی نماد Overlay در نوار گزینه ها یا Options Bar کلیک کنید:
در این بخش میتوانیم از پوشش های مختلفی استفاده کنیم که یکی از آنها Golden Ratio میباشد.
Golden Ratio خیلی ب قانون یک سوم شبیه است، با این تفاوت که نقاطی که همدیگر را قطع میکنند به مرکز نزدیکتر هستند ، و در اغلب مواقع نتیجه طبیعی تری برای ما ایجاد می کند:
با استفاده از صفحه کلید و فشار دادن کلمه O نیز میتواند بین این گزینه ها جابه جا بشوید و حتی میتوانید جهت آنها را بچرخانید.برای این کار دکمه Shift+O فشار دهید و جهت پوشش هایی مثل Triangle و Golden Spiral را تغییر بدهید.
در نهایت برای اعمال برش تصویر میتوانید از روش دیگری استفاده کنید که فقط کافی است در داخل کادر برش دو بار کلیک کنید.
نحوه اصلاح کردن یک تصویر با ابزار برش
پیش از این اصول اولیه استفاده از ابزار برش یا کراپ را توضیح دادیم.در ادامه خواهیم اموخت که چگونه میتوانیم از ابزار برش برای چرخاندن و اصلاح عکس استفاده کنیم.
در اینجا تصویری داریم که در آن خط افق کج عکس برداری شده است :
انتخاب ابزار صاف کردن یا Straighten Tool
برای صاف کردن یک عکس ، از ابزار Straighten در فتوشاپ استفاده خواهیم کرد.شما زمانی میتوانید از ابزار Straighten استفاده کنید که Crop Tool فعال داشته باشید در غیر اینصورت در دسترس نخواهد بود.در واقع بیشتر یک ویژگی محسوب میشود تا اینکه یک ابزار مستقل و جداگانه باشد.
در ابتدا Crop Tool را از نوار ابزار انتخاب میکنیم :
و سپس در Options Bar ، ابزار Straighten را انتخاب میکنیم :
چگونه از ابزار Straighten Tool استفاده کنیم
اول از همه به دنبال چیزی در عکس خود باشید که کاملا مستقیم باشد، تفاوتی نمیکند که به صورت عمودی قرار گرفته باشد یا افقی.
به عنوان مثال در این نمونه ، یک خط افق در نظر گرفته ایم. روی یک طرف کلیک کنید، دکمه ماوس را نگه دارید و به انتهای دیگر بکشید.
سپس دکمه ماوس را رها کنید تا فتوشاپ تصویر را بچرخاند و آن را صاف کند.
با توجه به اینکه با چرخاندن تصویر، قسمتهایی شفاف و اضافی در گوشههای سند ایجاد میشود (که با یک طرح شطرنجی قابل مشاهده هست)، فتوشاپ خودش اندازه حاشیه برش را تغییر میدهد تا در نهایت گوشههای شطرنجی در نتیجه نهایی عکس تاثیر نداشته باشد:
اما در صورت نیاز خودتان میتوانید با کشیدن دستگیره ها اندازه حاشیه را تغییر دهید.دکمه Shift را نگه دارید و یک دسته گوشه را بکشید تا نسبت تصویر اصلی قفل شود، یا برای تغییر موقعیت تصویر، داخل حاشیه بکشید:
برای تایید تغییرات و برش تصویر، روی علامت checkmark در نوار گزینهها کلیک کنید، همچنین میتوانید Enter (Win) / Return (Mac) را روی صفحهکلید خود فشار دهید یا در داخل مرز برش دوبار کلیک کنید:
و این تصویر نهایی ما است که با استفاده از صاف کردن در ابزار Crop Tool انجام داده ایم.
چگونه در برش عکس ها عدم تخریب (non-destructively) داشته باشیم
در بخش آخر تصویری که مشاهده میکنید را با استفاده از ویژگی بسیار عالی Crop Tool و به صورت عدم تخریب برش خواهیم داد.
مجددا ، Crop Tool را از نوار ابزار انتخاب می کنم:
در نوار Options ، نسبت تصویر از پیش تعیین شده 8 x 10 را انتخاب میکنم:
و پس از آن با کشیدن گیره بالایی حاشیه به سمت پایین، اندازه حاشیه برش را تغییر میدهم.
برای برش تصویر، Enter (Win) / Return (Mac) را روی صفحه کلیدم فشار می دهم:
روش حذف پیکسل های برش خورده
تا اینجای کار که خوب پیش رفته ایم. اما حالا که تصویر را برش دادم، اگر بخواهم برش را تغییر دهم، چه؟ برای مثال، فرض کنید میخواهم جهت آن را از حالت عمودی به افقی تغییر دهم.
برای این کار میتوانم به نوار گزینه ها بروم و با کلیک کردن روی swap icon، نسبت ابعاد را عوض می کنم:
و دوباره فتوشاپ خودش مرز برش را در اطراف تصویر قرار می دهد:
البته من قصد ندارم که تصویر خیلی هم نزدیک بریده بشود، بنابراین گیره های حاشیه را به سمت بیرون میکشم تا پس زمینه بیشتری در عکس برش خورده داشته باشم.
اما زمانی که دکمه موس را رها میکنم ، فتوشاپ به جای اینکه مقدار بیشتری از زمینه را اضافه کند ، در اطراف عکس ناحیه هایی به رنگ سفید اضافه خواهد کرد.
دلیل این اتفاق که در زمان برش پیش آمده این است که ما وقتی کراپ اصلی خودمان را انجام دادیم ، فتوشاپ پیکسل هایی که در اطراف تصویر قرار داشته حذف کرده است. پس ما دیگر تصویر در اطراف قسمت برش خرده نداریم و در تغییرات قبلی کاملا از دست رفته است.
در نتیجه چون این قسمت ها ناپدید شده است و تصویر اطراف برش خورده دیگر در دسترس نیست ، بنابراین فتوشاپ مجبور است که این قسمت ها را جایگزین کند. اما چون هیچ تصویری در این قسمت های وجود ندارد آنها را با پس زمینه سفید که رنگ پیش فرض میباشد پر خواهد کرد.
اگر میخواهید رنگ های پس زمینه و پیش زمینه پیش فرض که در این سند فعال میباشد را مشاهده کنید ، میتواند به قسمت رنگ در نوار ابزار نگاهی بیاندازید .
گزینه Delete Cropped Pixel
حالا میخواهیم بدانیم که چرا فتوشاپ در هنگام برش دادن پیکسل ها را حذف کرده است.
دلیل این مشکل این است که به صورت پیش فرض گزینه Delete Cropped Pixel فعال میباشد.
لغو برش و برگرداندن تصویر
بیایید به یک راه بهتر برای کار نگاه کنیم. من برش را با کلیک کردن روی دکمه لغو در نوار گزینه ها لغو می کنم:
یک روش بهتر برای برش دادن در نظر میگیریم. قبل از این کار میخواهم برش انجام شده را لغو کنم.در قسمت Options Bar روی دکمه Cancel کلیک میکنم.
سپس به منوی File میروم و گزینه Revert را انتخاب میکنم.و در آخر تصویر را به اندازه اصلی خود بر میگردانم.
این گزینه همه پیکسل های از دست رفته را بازیابی خواهد کرد.
کاری دیگری که انجام میدهم این است که aspect ratio را به حالت پورتره Portrait برمیگردانم
و سپس گیره های حاشیه عکس را می کشم تا اندازه حاشیه را تغییر دهم، دقیقا شبیه به کاری که قبلا انجام دادم:
خاموش کردن گزینه Delete Cropped Pixels
همانطور که قبلا گفتیم ، به علت فعال بودن این گزینه ، فتوشاپ پیکسل های اطراف عکس را در هنگام برش حذف کرده بود. این مسئله باعث شده بود که زمینه سفید به عکس ما اضافه بشود.
اما این دفعه ، قبل از اینکه شروع به برش دادن تصویر کنم ، گزینه Delete Cropped Pixels را با کلیک بر روی cancel و انتخاب آن خاموش می کنم:
سپس با فشار دادن دکمه Enter (Win) / Return (Mac) برش را تایید میکنم. البته تا اینجای کار همه چیز مثل قبل به نظر می رسد و متوجه هیچ تغییری نمیشویم:
اما حالا نگاه کنید که اگر بخواهم اندازه برش را تغییر بدهم واقعا چه اتفاقی خواهد افتاد. اول aspect ratio را به حالت افقی بر میگردانم :
ولی یک نتیجه کاملا متفاوت خواهیم داشت. همه تصویر برش داده شده دوباره برگردانده خواهد شد ، انگار که هرگز آنرا برش نداده بودیم.
دقیقا دلیل آن بر میگردد به گزینه Delete Cropped Pixels که آنرا خاموش کردیم ، فتوشاپ به راحتی قسمت برش خورده دار پنهان میکند. هیچ پیکسلی دیگر حذف نخواهد شد:
Alt (Win) / Option (Mac) را فشار داده و نگه میدارم، همزمان یکی ازگیره های گوشه را به سمت بیرون میکشم تا اندازه حاشیه تغییر کند و قسمت بیشتری از تصویر را شامل شود:
و سپس با فشردن Enter (Win) / Return (Mac) روی صفحهکلید، عملیات برش را تایید میکنم.
بنابراین با خاموش کردن گزینه Delete Cropped Pixels، میتوانم تصویر را برش بدهم، مرز برش را تنظیم کنم، و سپس بدون از دست دادن حتی یک پیکسل، تصویر را دوباره کراپ کنم.
تغییر دادن موقعیت تصویر در داخل برش
از آنجایی که فتوشاپ فقط ناحیه برش خورده را مخفی می کند، یکی دیگر از مزیت های برش غیر مخرب این است که می توانیم تصویر را حتی پس از برش دادن، جابجا کنیم و یا مکان آنرا تغییر بدهیم.
ابزار Move Tool را از نوار ابزار انتخاب کنید:
سپس روی تصویر کلیک کنید و همزمان آنرا بکشید تا اینکه به اطراف حرکت کند. این کار را تا زمانی که از ترکیب بندی راضی بشویم
در اینجا من سوژه خودم را بیشتر به سمت چپ منتقل کرده ام:
نحوه بازیابی کل تصویر پس از برش دادن
در نهایت، اگر تصویر خود را با خاموش کردن Delete Cropped Pixels برش داده باشید، میتوانید در هر زمان که بخواهید با رفتن به منوی Image و انتخاب Reveal All، کل تصویر را بازیابی کنید:
و در نهایت کار به اتمام رسید.
جمع بندی
در این آموزش روش برش دادن عکس را با استفاده از ابزار Crop tool در فتوشاپ بررسی کردیم.همچنین تنظیمات Crop border را انجام دادیم و تغییرات لازم برای حاشیه برش را اعمال کردیم. روش تغییر اندازه و یا لغو تغییرات را نشان دادیم و مقادیر aspect ratio را تغییر دادیم. از پوشش یا overlay نیز استفاده کردیم و قانون یک سوم را بر روی تصویر فعال کردیم.انواع پوشش را فعال و بررسی کردیم.
روش استفاده از ابزار Straighten برای صاف کردن خطوط افقی مانند خط افق صاحل توضیح دادیم.در نهایت یاد گرفتیم چگونه در برش دادن عدم تخریب داشته باشیم و بدون سفید شدن زمینه اندازه حاشیه برش را تغییر بدهیم. امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد.