زمانی که می خواهیم چیزی را نشان دهیم، لوگو یک عنصر بسیار مهم است. این عنصر بصری به یک ایده، یک مفهوم و یا یک برند مرتبط می شود. ساخت لوگو با فتوشاپ بسیار کاربردی است. داشتن لوگو برای شرکت ها، ضروری است زیرا چیزی که از طریق این تصویر نشان داده می شود هویت خودش است. تصویری که در نگاه کاربران ثبت می شود.
اگر نیاز به ایجاد یک لوگو دارید یا فقط نظر شما را جلب می کند، در این آموزش خواهید دید که ساخت یک لوگو چقدر آسان است.
این آموزش برای کسانی است که می خواهند درباره طراحی بیشتر بیاموزند و می خواهند آموزش ساخت لوگو با فتوشاپ را امتحان کنند. تمام احتمالات مورد نظر خود را امتحان کنید و نسخه های مختلف را برای یافتن ایده های بیشتر ایجاد کنید.
1. توصیه های قبلی برای شروع
نکته اول: تعریف ایده قبل از شروع ساخت لوگو با فتوشاپ: لازم است ایده لوگو روشن باشد. باید از خود بپرسید که این لوگو برای چه چیزی استفاده خواهد شد، مثلاً یک لوگو برای یک برند ورزشی، یا برای یک آژانس تبلیغاتی، یک برند شخصی یا یک برند بازی های کودکانه.
نکته دوم: به یک طرح فکر کنید پس از اینکه ایده کم و بیش دقیقی از لوگو داشتید، باید جزئیات طرحی را که خواهید داشت شروع کنید. به این معنا که اگر لوگوی یک برند شخصی است، باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید فقط یک شکل باشد یا حروف داشته باشد یا فقط حروف نباشد. همچنین انتخاب کنید که پس زمینه داشته باشید یا نداشته باشید ، و اگر آن را دارید، چگونه خواهد بود و رنگ های مورد استفاده را مشخص کنید.
نکته سوم: به این فکر کنید که لوگو در کجا نمایش داده می شود. همچنین مهم است که در مورد مکان نمایش لوگو فکر کنید، زیرا ساخت لوگو با فتوشاپ برای یک وب سایت ( نمایه یک شبکه اجتماعی، یک وبلاگ یا صفحه وب) یکسان نیست.
نکته چهارم: آیا ایده نهایی در ساخت لوگو با فتوشاپ خوب است یا نه؟ پس از رسیدن به نقطه چهارم، آنچه را که برای ایجاد یک لوگو لازم است دارید. اما قبل از ادامه، باید ارزیابی کنید که آیا آنچه در ذهن خود طراحی کرده اید با کیفیت است یا خیر. در صورت لزوم اگر از انجام مراحل ناامید شدید می توانید به آموزش آنلاین ساخت لوگو با فتوشاپ که توسط حسین فتوت خواه انجام می شود، اقدام کنید.
2. طراحی لوگو با فتوشاپ
قبل از شروع ساخت لوگو با فتوشاپ، باید در مورد مواد مناسب برای لوگوی خود تحقیق کنید: فونت ها، نماد ها، تصاویر و هر چیزی که قصد دارید قرار دهید و موارد دیگر، زیرا به این ترتیب تنوع بیشتری خواهید داشت. برای شروع، چند عکس را از بانک های تصویر رایگان در اینترنت دانلود کنید و سپس آن ها را با پروژه خود تطبیق دهید. شما همچنین به آیکون هایی نیاز دارید که می توانید به صورت رایگان در شبکه پیدا کنید تا بتوانید خلاقیت های خود را انجام دهید.
مرحله 1
ما شروع به باز کردن برنامه Photoshop و ایجاد یک برنامه جدید کردیم . اندازه نسبی است، اما برای این مثال از 600 در عرض و 500 در ارتفاع استفاده خواهیم کرد.
مرحله 2
اولین کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که یک لایه جدید ایجاد کنیم و یک پس زمینه سفید قرار دهیم (به این ترتیب پس زمینه شفاف حواس ما را پرت نمی کند، حتی اگر فقط برای ایجاد طرح اصلی باشد، توصیه خوبی است). برای این کار روی دکمه دسترسی سریع کلیک می کنیم تا یک لایه جدید در گوشه سمت راست پایین برنامه در کنار قسمت لایه ها ایجاد شود.
مرحله 3
در مرحله بعد پس زمینه را با رنگ سفید پر می کنیم. سطل رنگ را می گیریم، رنگ سفید را انتخاب می کنیم و داخل لایه کلیک می کنیم.
توجه داشته باشید اگر ابزار سطل رنگ را پیدا نکردید، لطفاً روی ناحیه گرادیان کلیک چپ کنید تا ابزار سطل رنگ نمایش داده شود.
مرحله 4
هنگامی که پس زمینه خالی شد، به انتخاب فونت و اضافه کردن حروف اول مورد نظر برای پایه لوگو ادامه می دهیم. برای این کار بر روی ابزار متن کلیک می کنیم، فونت، اندازه، رنگ را انتخاب می کنیم، محل نوشتن را علامت گذاری می کنیم و عبارتی دلخواه می نویسیم.
مرحله 5
هنگامی که حروف را در اختیار داریم، رنگی را برای نوشتن انتخاب می کنیم. به طور مثال استفاده از یک همپوشانی گرادیان خطی یکی از بهترین انتخاب ها است. برای این کار روی لایه دوبار کلیک می کنیم.
مرحله 6
در آموزش ساخت لوگو با فتوشاپ، بعد از انجام گرادیان، حروف اول حالتی خاص به خود می گیرند.
مرحله 7
حالا یک خط مشکی و بیرونی در دو نقطه اضافه می کنیم. برای دسترسی به گزینه ها و افزودن stroke مانند مرحله گرادیان رنگ، روی لایه دوبار کلیک کنید.
مرحله 8
تصویر متن تغییر خواهد کرد. می توانید اندازه و موقعیت متن را به دلخواه تغییر دهید.
مرحله 9
اکنون به افزودن یک تصویر یا یک طرح کوچک ادامه می دهیم. بسیار مهم است که هر تصویری را که می خواهید قرار دهید با فرمت png باشد (زیرا بدون پس زمینه می آیند) تا وقتی می خواهیم پس زمینه را حذف کنیم دچار سردرگمی نشویم.
موردی را که انتخاب کرده ایم در فتوشاپ به ناحیه کاری خود می کشیم و اضافه می شود. بدون ایجاد تغییرات کلید Enter را فشار می دهیم تا مطمئن شویم تصویر پیکسلی نیست، اگر ظاهر خوبی دارد، حالا اندازه آن را تغییر می دهیم.
پس از انتخاب لایه تصویر، کلید ترکیبی What do you next را فشار می دهیم و تصویر را انتخاب می کنیم، بر روی ابزار Hold the offer کلیک می کنیم و آن را کاهش می دهیم تا اندازه مورد نظر را در عرض و ارتفاع به دست آوریم.
CTRL + T
مرحله 10
هنگامی که تصویر ما قرار گرفت، باید رنگ و سبک را تغییر دهیم تا با حروف مطابقت داشته باشد. دوباره روی لایه دابل کلیک می کنیم تا به گزینه ها دسترسی پیدا کنیم. همانطور که قبلاً با همپوشانی گرادیان با متن انجام دادیم، به طوری که یک چیز با دیگری همگن باشد، همان افکت را با همان رنگ ها انجام می دهیم. وقتی روی Gradient Overlay کلیک می کنیم، احتمالاً همان گزینه ای که قبلاً استفاده می کردید، انتخاب شده است.
در غیر این صورت، باید روی لایه متن دوبار کلیک کنید، به “Gradient Overlay” بروید و دکمه تنظیم پیش فرض ها را فشار دهید (یا اگر نمی خواهید پیش فرض ها را تغییر دهید، داده ها را یکی یکی کپی کنید).
اگر ظاهر آن را دوست ندارید (هنوز نیاز به ویرایش دارید)، سعی کنید آن را مطابق میل خود تغییر دهید، ساختار و طراحی را دست نخورده نگه دارید. سپس لایه ی تصویر خود یعنی Gradient overlay را دوباره باز می کنیم ، روی OK گلیک می کنیم و آماده می شویم.
همانطور که برای استروک سیاه 2 pt درخواست داده بودیم، این کار را روی تصویر نیز انجام خواهیم داد.
مرحله 11
حالا، قبل از نهایی کردن ساخت لوگو با فتوشاپ، می توانیم یک برچسب اضافه کنیم. برای این کار دوباره از ابزار متن استفاده می کنیم، زیر حروف یک درج متقارن انتخاب می کنیم (شعاری کوتاه به طوری که متن یا حروف اول لوگو برجسته شود).
مرحله 12
اگر لوگو را همانطور که مشخص شد دوست داشتیم، بایگانی > Keep As را انجام می دهیم. نامی برای آن می نویسیم و با فرمت jpeg.webp با حداکثر کیفیت در مکانی که می خواهیم در کامپیوترمان ذخیره می کنیم.
مرحله 13
اگر آن را به این صورت دوست داشتیم اما می خواهیم پس زمینه سفید را حذف کنیم و آن را شفاف کنیم، دکمه view/not view را در سمت چپ لایه پس زمینه سفید می دهیم، سپس به File> Keep as png می رویم و کار انجام می گیرد.
مرحله 14
اگر در ادامه مراحل آموزش ساخت لوگو با فتوشاپ بخواهیم یک افکت اضافه کنیم، می توانیم این کار را انجام دهیم. یک لایه جدید اضافه و ابزار گرادیان را انتخاب می کنیم (اگر آن را نمی بینیم، روی ابزار paint bucket کلیک می کنیم و در آنجا ظاهر می شود)، درجه را به طور دلخواه تنظیم می کنیم، رنگی را انتخاب می کنیم که برای استفاده از آن، روی نقطه ای از لایه اضافه شده کلیک می کنیم و آن را به جایی می کشیم تا افکت ایجاد شود.
3. به تمرین ادامه دهید
می توانید بار ها و بار ها لایه ها را تغییر دهید تا اقدام به ساخت لوگو با فتوشاپ به بهترین نحو خود کنید. می توانید از دانش های دیگر مانند رنگ های فتوشاپ نیز استفاده کنید.
همانطور که می بینید ایجاد یک لوگو بسیار ساده تر از چیزی است که فکر می کردید و به همین دلیل است که دیگر هیچ بهانه ای برای ایجاد آن ندارید. به آنچه می خواهید منتقل کنید فکر کنید و خود را محدود نکنید، با آزمایش تکنیک ها، دانش بیشتری کسب می کنید. از تمرین دست نکشید و هر کاری که می توانید انجام دهید. در صورت نیاز می توانید از ویدیو های آموزشی لرنینگ ۲۴ که توسط مربیان مجربی مانند حسین فتوت خواه انجام می شود نیز استفاده کنید.
نتیجه گیری
لوگو چیزی نیست که بتوانید به راحتی از آن اجتناب کنید و انتظار شکوفایی و رشد کسب و کار خود را داشته باشید. داشتن یک نشان هوشمند و مرتبط که مشتریان بالقوه شما را ترغیب کند بسیار ضروری است.
یک لوگوی خوب طراحی شده می تواند محبوبیت و توانایی شما را برای شناخته شدن افزایش دهد. اگر مردم لوگوی شما را دوست داشته باشند، آن را به دوستان خود نشان می دهند، کسب و کار شما را در اینترنت جستجو می کنند و محصولات شما را می خرند. به همین دلیل ساخت لوگو با فتوشاپ بسیار مهم است. مربی مجرب ما حسین فتوت خواه در لرنینگ ۲۴ تکنیک های ساخت لوگو با فتوشاپ را برای شما بازگو می کند.